Wie zijn wij?

Kom eens kijken in onze 1500m2 grote showroom!

Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen en verkopen van partijgoederen, partijhandel en restpartijen afkomstig van o.a. magazijnopruimingen, faillissementen, diverse restanten, overschotten en overproductie. Of het gaat om vraag of aanbod, wij kunnen u van dienst zijn door ons brede assortiment, onze ruime opslagmogelijkheden en ons uitgebreide netwerk. Daarnaast importeren wij zelf diverse goederen en partijen voor onze klanten. Als opkoper van onder meer faillissementspartijen, inboedels, inventaris, fabriekspartijen, magazijnvoorraden en restpartijen, zijn wij dé partner in grote en kleine partijen en komen we graag op afspraak vrijblijvend bij u langs.

Dankzij een doordachte en zeer flexibele bedrijfsstructuur zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige gebruikte horeca apparatuur tegen aantrekkelijke tarieven te leveren.

Waarom ons kiezen?

Eigen Technische Dienst

Door een ervaring in een extreem grote variatie aan apparatuur, zijn wij enorm ervaren in het oplossen en onderhouden van alle Horeca gerelateerde apparatuur.

Vele Onderdelen

Wij beschikken over een wijd scale aan nieuwe en gebruikte onderdelen, waardoor wij vrijwel ieder probleem kunnen tackelen.

Specialismes

Wij beschikken over een 5 man sterke technische dienst met een ieder zijn eigen specialismes, waardoor u gegarandeerd een door u gewenste specialist over de vloer krijgt.

Installatie

Installatie is tegen meerprijs mogelijk, hiervoor maken wij graag een afspraak om uw situatie eerst goed te bekijken.